Jeg har håndplukket et udvalg af brands fra udlandet, som gør specielt meget ud af at lave unikt cykeltøj til kvinder

 

 

logo

 

  hul

QUEEN OF THE MOUNTAINS

Firmaet er grundlagt af kvinder fra UK, som ville gøre en forskel for kvindecykling. Først og fremmest ved at sælge cykeltøj designet specielt til kvinder, og dernæst ved at opbygge et cykel-fællesskab for kvindelige cyklister til at inspirere hinanden til at komme ud og cykle.

Findra

 

FINDRA

Firmaet er grundlag af en kvindelig tøjdesigner fra Skotland, som var træt af det lille udvalg af MTB-tøj, der var til kvinder, og når man endelig fandt noget, så var det i farven pink. Hun satte sig for, at designe et sortiment af innovativt performance livsstil cykeltøj, som samtidigt var moderigtigt med god ydeevne. Resultatet blev kvindevenligt, smukt lavet kvalitets cykeltøj til kvinder.

logo

 

FLARE CLOTHING COMPANY

Firmaet er grundlagt af en meget ung kvinde fra UK, som designer MTB-tøj, hvor de iøjnefaldende farver får kvinder til at skille sig ud samtidig med, at der er lagt vægt på, at materialet er i god kvalitet, og designet er behageligt at bevæge sig i. Flare har netop vundet Total Women’s Cyclings 2016 award for “Best Mountain Bike Clothing Brand”.

logo

 

JURA CYCLE CLOTHING

Firmaet er grundlagt af en kvinde fra UK, som var træt af at cykle i lycra samt at se sin mand klædt i lycra, som hun mente absolut ikke klædte hverken ham eller hende selv. Hun satte sig derfor for, at designe en anderledes jersey med fokus på kvalitet og komfort. Hun designede en cykeljersey i merinould i et flot klassisk look med et moderne tvist.

logo

 

LOCAL OUTERWEAR

Det tyske firma har et godt udvalg af MTB-cykeltøj til kvinder. De har lagt vægt på design, kvalitet og funktionalitet. Cykeltøjet skal inspirere én til at komme ud og cykle samtidig med, at tøjet er lavet af 100% genbrugsmateriale. Jeg har valgt tøjet, fordi det er yderst behageligt at cykle i, og fordi de har nogle produkter, som også kan bruges til DH, som jeg håber kan blive mere udbredt blandt kvinder i Danmark.

logo1

 

MALOJA

Jeg har valgt Maloja, fordi det har kant. Farverne og mønstrene er modige, og jeg tror, det er det, mange kvinder gerne vil have for at skille sig ud fra mængden.

logo

 

FIVE TEN

For mig er Five Ten det optimale inden for cykelsko. De har lavet nogle flotte sko til flatpedals til kvinder, som jeg ikke kunne stå for.