Leveringstiden er normalt 1-3 hverdage ved levering til adresser i Danmark.

Jeg sender pakken med Post Danmark, som afleverer din pakke ved nærmeste posthus eller pakkeboks. Du vil få besked om afhentning på e-mail og/eller sms. Derfor er det vigtigt, at du tjekker om, du har skrevet din mail- og mobil-informationer korrekt.

Jeg gør mit yderste for, at du skal modtage dine varer så hurtigt som muligt. Det betyder, at jeg tilstræber at sende dine varer samme dag, som jeg har modtaget din bestilling, men det kan i sjældne tilfælde hænde, at den først bliver sendt dagen efter. Den forventede leveringstid bygger på Post Danmarks oplysninger om transporttid.

Det koster 39 kr i fragt ved forsendelse til Danmark. Der er gratis fragt ved ordrer over 800 DKK.

Du er velkommen til at afhente varen hos mig i Odense NV, hvis du skriver en mail til mig lige efter, du har foretaget bestillingen. Så trækker jeg selvfølgelig fragten fra. Du kan skrive til: karina@prettydirty.dk.

Du kan bestille varer via hjemmesiden www.prettydirty.dk.

Alle priser er angivet i danske kroner, det vil sige DKK. Alle priser på Pretty Dirty er inklusiv moms og diverse afgifter. Jeg tager forbehold for udsolgte varer, forkerte priser og fejloprettede varer.

Når du bestiller varer på hjemmesiden, vil ordresystemet automatisk sende dig en mail med en ordrebekræftelse.

Betaling vil først blive trukket fra din konto, når jeg har sendt varen af sted til dig.

For at handle hos Pretty Dirty skal du være fyldt 18 år. Er du endnu ikke fyldt 18 år, kan du dog alligevel købe varer, hvis du har indhentet din værges accept eller i øvrigt har juridisk ret til at indgå købet.

Pretty Dirty bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Ved bestilling på webshoppen kan du betale med Dankort. Der er ingen betalingsgebyrer.

Du kan også betale med mobilepay eller bankoverførsel, hvis du kontakter mig (ring eller skriv).

Alle priser er angivet i danske kroner, det vil sige DKK. Alle priser på Pretty Dirty er inklusiv moms og diverse afgifter. Jeg tager forbehold for udsolgte varer, forkerte priser og fejloprettede varer.

Når du bestiller varer på hjemmesiden, vil ordresystemet automatisk sende dig en mail med en ordrebekræftelse.

Betaling vil først blive trukket fra din konto, når jeg har sendt varen af sted til dig.

For at handle hos Pretty Dirty skal du være fyldt 18 år. Er du endnu ikke fyldt 18 år, kan du dog alligevel købe varer, hvis du har indhentet din værges accept eller i øvrigt har juridisk ret til at indgå købet.

Pretty Dirty bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

 Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret regnet fra den dag, du har modtaget din vare. Det betyder, at Pretty Dirty giver dig pengene tilbage uden, at du behøver forklare, hvorfor du alligevel ikke ønsker den købte vare.

Du skal selv betale for returnerings-omkostningerne.

Fortrydelse af køb skal meddeles til Pretty Dirty senest 14 dage efter modtagelse af dine varer ved, at du sender en mail karina@prettydirty.dk, hvori du tydeligt gør opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Hvis du fortryder dit køb og ønsker at få dine penge tilbage, skal du returnere varen i samme stand, som du modtog den i. Du må gerne have prøvet varen, lige som du vil gøre i en butik, men ikke have taget den i egentlig brug.

Senest 14 dage efter, at du har sendt Pretty Dirty besked om, at du har fortrudt købet, skal du sende varen retur. Jeg vil sætte stor pris på, at du returnerer varen hurtigst muligt efter, at du har fortrudt dit køb. Alle originale mærker/labels skal sidde på varen, og den skal være pakket i den originale emballage. Husk at udfylde og vedlægge fortrydelsesformularen.

Varen skal være sendt forsvarligt i beskyttende emballage. Husk at få en kvittering på, at du har sendt pakken, da du har ansvaret for varen, indtil Pretty Dirty modtager den. Bemærk, at jeg ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Vær opmærksom på, at hvis du glemmer at hente dine varer på posthuset eller i en pakkeboks, vil der i princippet være tale om en fortrydelse af dit køb. Derfor vil udgifterne til returfragt blive trukket fra dit købsbeløb, inden du får dine penge retur.

Skriv til karina@prettydirty.dk og gør mig opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret, inden du sender varen retur til

Pretty Dirty
Store Pederstrup Vej 29
5210 Odense NV

Du vil modtage en mail fra mig lige så snart, jeg har fået din vare retur. Når jeg har modtaget varen, tjekker jeg den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til Pretty Dirty ved købet.

Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med.

BEMÆRK:
Du kan miste dit købsbeløb helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi

  • du reelt har taget varen i brug
  • den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den
  • du har håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på

Har du reelt taget varen i brug for derefter at fortryde dit køb, vil du maksimalt kunne få 50% af købsbeløbet refunderet. Det er ud fra den betragtning, at brugte cykeldele og tøj generelt handles til under halvdelen af nyprisen.

Har du købt en vare og ønsker den ombyttet til en anden vare, vil jeg bede dig returnere varen, du ikke ønsker, og derefter foretage et nyt køb på hjemmesiden (såfremt lager haves). Jeg returnerer pengene for din returvare tilbage på dit kreditkort, så snart jeg har modtaget varen retur.

Du er også velkommen til at kontakte mig, så finder vi den letteste løsning for dig. Mail: karina@prettydirty.dk
Jeg hører gerne fra dig hurtigst muligt og senest 14 dage efter, du har modtaget varen.

Retur til:
Pretty Dirty IVS
Store Pederstrup Vej 29
5210 Odense NV

Du må meget gerne skrive til mig, hvis du er i tvivl om størrelse eller andet, så vil jeg rådgive dig så godt, jeg kan.

Se venligst betingelserne for fortrydelsesret.

Jeg sender i øjeblikket kun varer til Danmark.

Jeg vil som udgangspunkt selvfølgelig også gerne sende til andre lande end Danmark. Du kan kontakte mig på karina@prettydirty.dk for priser på fragt ved forsendelse til andre lande end Danmark.

Der er størrelses-guide på de fleste sider med varer. Se venligst nederst på siden.

Pretty Dirty er ikke ansvarlige for, at farven på den købte vare måske afviger fra den farve, du har set på din skærm. Den farve, du får vist på din skærm, vil afhænge af, hvordan du har indstillet den til at vise farver.

Afvigelse i farve bliver ikke betragtet som en fejl fra Pretty Dirtys side og vil derfor ikke udløse en refundering af omkostningerne, hvis du beslutter dig for at gøre brug af din fortrydelsesret og returnerer varen.

Er du så uheldig at modtage en beskadiget vare uden, at det er din skyld, beder jeg dig kontakte mig på karina@prettydirty.dk hurtigst muligt.

Du kan i så fald enten benytte dig af din fortrydelsesret, ombytte til en anden vare eller få pengene retur.

Hvis det drejer sig om FINDRA merinould, kan jeg få varen repareret i Skotland hos FINDRA. Jeg betaler omkostninger, hvis det drejer sig om en fejl på varen, som du ikke er skyld i. Skulle du have været så uheldig og kommet til at rive hul i din merinould, kan jeg få tøjet repareret, hvis du betaler omkostningerne.

I henhold til købeloven gives der 2 års eklamationsret. Reklamationsret gælder ved fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamation gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet. Reklamationsretten gælder ikke almindelig slid af tøj.

Reklamationsretten dækker fejl, der er til stede på købstidspunktet.

Opdager du, at der er en fejl eller mangel ved din vare, skal du skrive til mig på karina@prettydirty.dk inden for rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du venter i længere tid med at anmelde fejlen, kan du risikere at miste din ret til at få den afhjulpet.

Ved berettiget reklamation betaler Pretty Dirty din returporto. Aftaler vi, at du sender varen retur til inspektion, skal du i første omgang selv betale omkostningerne til porto. Når jeg konstaterer fejlen ved selvsyn, vil du få dækket dine udgifter til returporto. Husk derfor at få og gemme en kvittering for din udgift til porto.

Varen skal være sendt forsvarligt i beskyttende emballage. Husk at få en kvittering på, at du har sendt pakken, da det er dit ansvar, at varen kommer tilbage til Pretty Dirty. Bemærk, at jeg ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Skriv til mig på karina@prettydirty.dk, inden du sender den defekte vare retur til

Pretty Dirty
Store Pederstrup Vej 29
5210 Odense NV

Når du skriver til mig, må du gerne oplyse så detaljeret som muligt, hvad problemet er.

Har du ikke modtaget dine varer med Post Danmark inden for 3 hverdage efter, at du har fået tilsendt en faktura på mail,vil jeg anbefale, at du starter med at kontakte dit lokale posthus. Husk at pakkeposten kan være forsinket i december pga. juletravlhed.

Det hænder, at pakkesedlen i din postkasse bliver gemt mellem al den anden post, så din forsendelse ender med at blive sendt retur til mig. Sker det, får du straks besked.

Skulle din forsendelse mod forventning forsvinde i posten, bærer Pretty Dirty ansvaret. Du vil modtage en tilsvarende vare uden beregning. Den forsvundne forsendelse vil blive efterlyst hos Post Danmark, som muligvis vil kontakte dig, når de prøver at finde den.

Pretty Dirty er ikke erstatningspligtig, hvis du i forbindelse med din ordre har angivet en forkert adresse, så dine varer ikke når frem til dig.

Har du spørgsmål til leveringen af din ordre, er du altid velkommen til at kontakte mig på karina@prettydirty.dk.

Hvad gør Pretty Dirty IVS med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
For at du kan indgå aftale vedr. indkøb af varer på prettydirty.dk, har jeg brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail-adresse
  • Evt. størrelse på tøj

Jeg foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos prettydirty.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via websitet, sikrer jeg, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren (jeg) for prettydirty.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på prettydirty.dk er prettydirty.dk.

Jeg opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Jeg transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til prettydirty.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og jeg registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer jeg din e-mail-adresse. E-mail-adressen videregives ikke til andre.

Som registreret hos prettydirty.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til prettydirty.dk via e-mail karina@prettydirty.dk