Som så mange andre mænd og kvinder elsker min mand og jeg, den frihed man har i skoven på sin elskede MTB – og hvis man ikke pruster eller larmer alt for meget er der som bonus mulighed for at se nogle dyr.

Vi er hverken vildt trimmede eller lider af dødsforagt, men derfor kan man jo godt udfordre sig selv.

Hvor turen går hen afhænger af mange ting: om det er hverdag eller ferie, af den klub vi er medlem af, og af mange penge vi har. Vi slår hul på sparegrisen og turen kan gå til et sted i Danmark eller et sted i udlandet. Denne gang slog vi bunden helt ud af sparegrisen, og fløj om på den anden side af jorden. Vi tog simpelthen til New Zealand!!

Jeg kan kun opfordre til, at hæve børnepengene, spare op eller noget helt 3. og komme afsted, for det var den mest fantastiske tur vi har været på til dato. Og vi har kun set en brøkdel. Vi hyrede en guide som kørte bilen og tog os hen til de spor og single tracks man skal køre når man er MTB-turist. Helt ligsom man skal se Den lille Havefrue mm. når man tager til Danmark.

Hvis du har lyst til, at læse mere om turen, så kan du finde resten af turbeskrivelsen på www.mtbogsne.dk (link til turen kan du finde, hvis du skroller lidt ned)

Mange hilsner fra Anette

MTB i New Zealand