Få lidt inspiration til, hvordan du kan sætte tøjet sammen. Måske kan du kombinere noget af dit eget tøj med det fra Pretty Dirty.

Merinould året rundt

Jeg cykler med merinould året rundt. Om sommeren kører jeg i korte ærmer, men supplerer med løse merinould-ærmer, hvis det bliver nødvendigt. De kan nemt foldes/rulles sammen, så du kan have dem i en lomme eller i din rygsæk.

På billedet er t-shirt og ærmer fra FINDRA, som fås i forskellige farver.
.

Farverige SheBeest

Hvis du gerne vil have et unikt look, så giver SheBeest dig masser af mulighed for det.

Du kan enten give den fuld gas med en kombination af farverige shorts og trøje, eller du kan nøjes med at sammensætte en farverig trøje med et par sorte shorts. SheBeest har tilmed også flotte strømper og handsker.

Korte ærmer også om vinteren

Jeg tager bare en langærmet bluse indenunder min t-shirt om vinteren, så kan den kortærmede cykeltrøje bruges året rundt. Eksempelvis hvis jeg tager en mørk bluse på indenunder de klassiske cykeltrøje fra JURA, så får de et helt andet look. Jeg har her en tynd merinould-bluse fra FINDRA indenunder.

Jeg kan godt lide det klassiske cykel-look fra JURA og går også med dem dagligt til f.eks. en nederdel.

Queen of the Mountains

Du kan lave et flot sæt ved at kombinere jersey, ærmer og shorts. Du kan lave to farvekombinationer med udgangspunkt i enten den blå eller den orange jersey.

Se alle produkterne fra Queen of the Mountains.

Smarte sokker

Jeg kan selv godt lide at kombinere mit cykeltøj med nogle smarte sokker. Om vinteren hjælper et par tykke uldsokker mig med at holde varmen, og samtidig er det lidt sjovt at finde et par sokker i flotte farver, som matcher resten af tøjet. Du kan sagtens have et par lange leggings indenunder.

Få inspiration i sokker fra SockGuy

Leggings under MTB-shorts

Du kan sagtens cykle rundt i shorts her om vinteren, hvis du har noget indenunder. Jeg bruger selv 3/4 leggings med pude inden under mine shorts, fordi så kan jeg uden problemer have plads til mine knæbeskyttere. Derudover har jeg et par lange uldne sokker på.

På billedet har jeg et par leggings og et par shorts på fra FINDRA. De har lavet dette par som matcher til hinanden i farver.

Farvestrålende FLARE

FLARE har gjort meget ud af, at deres tøj matcher og kan sammensættes på forskellige måder. Jeg har FLARE’s jerseys i forskellige farver , og de kan alle sammen sættes sammen med deres shorts i enten pink eller sort.

Læg mærke til de mange detaljer på tøjet, eksempelvis er der toppe af grantræer på alle deres jerseys samt de pink shorts.

Se alle FLAREs produkter.

Tøjet er lavet til kvinder, der elsker de små detaljer.