Historien bag Pretty Dirty

Jeg har valgt  at sælge cykeltøj udelukkende til kvinder, fordi jeg længe har været træt af, at man som kvindelig cyklist kun kan finde de samme lidt kedelige mærker hos de danske forhandlere. Jeg savner et udvalg af anderledes cykeltøj, spændende nye mærker og cykeltøj, der er skræddersyet til  kvinder, hvor detaljerne er gennemtænkte.

Jeg har derfor forsøgt at samle et lille men godt udvalg af kvalitets cykeltøj med lidt kant til aktive kvinder, der elsker at cykle landevejscykling og/eller mountainbike.

Jeg har fundet nogle spændende nye mærker/brands i udlandet, hvoraf de fleste endnu ikke findes i Danmark. Når jeg har fået nye varer, gør jeg meget ud af at teste tøjet, og sælger det kun, hvis jeg kan stå inde for kvalitet og komfort. Her kan du se brandsene.

Kom forbi og kig på tøj

Jeg har indrettet et lille værelse, hvor cykeltøjet hænger på bøjler, så du nemt kan se, mærke og prøve tøjet på.

Jeg bor ikke langt fra Langesø (12 km fra Odense), hvor der er dejligt at cykle. Du kan evt. kombinere din cykeltur med en tur forbi Pretty Dirty.

Jeg holder åbent hus engang imellem, men du er også velkommen til at kontakte mig, hvis du vil kigge forbi på et andet tidspunkt:
Karina@prettydirty.dk eller 40125847

Pretty Dirty er mere end bare en webshop

Missionen med Pretty Dirty er at skabe et fællesskab for kvinder, der elsker at cykle og nyde naturen. Jeg tror, at mange kvinder har brug for andre rammer end mænd i forhold til at komme ud at cykle året rundt. Udover motion vil vi kvinder gerne have en hyggelig og sjov oplevelse, nyde fællesskabet og naturen, inspirere og opmuntre hinanden samtidig med, at vi går lidt op i at cykle i komfortabelt og smart tøj. Hvorimod mange mænd gerne vil køre stærkt, presse sig selv og hinanden, yde noget, sammenligne smart cykelgear og deltage i forskellige konkurrencer.

Jeg vil gerne inspirere kvinder til at komme ud og cykle ved bl.a. at arrangere hyggelige cykelture. Formålet med arrangementerne er, at vi skal hygge os, opmuntre hinanden til at komme ud cykle og danne netværk.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis jeg skal lave et arrangement for dig og dine veninder. Jeg laver som regel arrangementer i Langesø, som ligger 12 km fra Odense.

Har du brug for andre størrelser eller farver?

Da jeg kun er et lille firma, forsøger jeg mig forsigtigt frem. Derfor er det ikke altid, jeg har varerne i mange forskellige størrelser. Du er dog meget velkommen til at kontakte mig, da jeg ofte kan få varerne hjem i andre størrelser og nogle gange også andre farver. Leverandørerne er meget flinke til at sende varerne hurtigt.

 

Kontakt mig

Skriv eller ring til mig, hvis du har spørgsmål, specielle ønsker eller hvis der er andet, jeg kan gøre for dig. Du må også meget gerne fortælle mig, hvis du er stødt på et smart mærke, som kunne være en god ide til webshoppen.

Karina@prettydirty.dk – mobil: 40 12 58 47

 

Lidt om mig

Jeg startede med at cykle mountainbike for 4-5 år siden, mest fordi jeg havde forelsket mig i Mathias, som jeg gerne ville imponere. Det gjorde jeg helt sikkert, da jeg må have sat rekord i at vælte på cykel. I dag elsker jeg at cykle i naturen, cykle ture med venner og det fællesskab, som cykling bringer med sig. Nu da jeg også sælger cykeltøj til landevejscykling, er jeg begyndt at cykle på racer-cykel. Så sig til, hvis du har lyst til at cykle en tur 🙂

Mange hilsner fra
Karina

pretty-dirty